Ga naar de inhoud

Diensten

Particulier:

Kastenwand / Inbouwkasten
Bij De Graaf Interieurs streven we naar perfect op maat gemaakte kastenwanden en inbouwkasten die moeiteloos passen bij jouw huisstijl. Onze doordachte ontwerpen combineren functionaliteit met een esthetisch statement. Met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail creëren we opslagoplossingen die niet alleen praktisch zijn maar ook een verfijnde toevoeging vormen aan jouw interieur. Ontdek maatwerk dat jouw verwachtingen overstijgt.

Bekijk referenties

Dressoirs / TV-meubels
Ontdek bij De Graaf Interieurs een exclusieve collectie dressoirs en TV-meubels die jouw woonruimte transformeren. Onze op maat gemaakte ontwerpen zijn niet alleen praktisch voor opslag, maar dienen ook als artistieke statements die een verfijnde stijl toevoegen aan jouw interieur. Laat je inspireren door hoogwaardige materialen en vakmanschap, waar functionaliteit hand in hand gaat met esthetiek voor een unieke en verrijkende huiselijke sfeer.

Bekijk referenties

Keukens
Bij De Graaf Interieurs verwezenlijken we jouw droomkeuken met op maat gemaakte ontwerpen en zorgvuldige bouw. Ons toegewijde team luistert naar jouw specifieke wensen, waarbij we streven naar een unieke keuken die naadloos aansluit bij jouw levensstijl. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen creëren we een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch meesterwerk dat het hart van jouw huis vormt.

Bekijk referenties

Badkamermeubels
Gun jezelf luxe met onze op maat gemaakte badkamermeubels die functionaliteit naadloos verenigen met elegantie. Wij streven ernaar een ontspannende badkameromgeving te creëren die volledig aansluit op jouw persoonlijke smaak. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw badkamer niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een oase van comfort en stijl.

Bekijk referenties

Slaapkamermeubels
Geniet van ongeëvenaard comfort met onze op maat gemaakte slaapkamermeubels. Van kasten tot bedframes, elk stuk is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om naadloos aan te sluiten op jouw slaapruimte. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen creëren we meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een perfecte aanvulling vormen op jouw persoonlijke stijl en de ultieme sfeer van rust en comfort in jouw slaapkamer brengen.

Bekijk referenties

Zakelijk:

Kantines
Transformeer jouw kantine in een functionele en aantrekkelijke eetomgeving met onze op maat gemaakte oplossingen. Wij combineren stijl en comfort om een ruimte te creëren waarin medewerkers graag samenkomen en ontspannen. Laat ons jouw kantineruimte omtoveren tot een gastvrije en inspirerende plek.

Bekijk referenties

Kantoorinrichting
Maak van jouw werkomgeving een inspirerende plek met onze op maat gemaakte kantoorinrichting. Van bureaus tot opbergoplossingen, wij zorgen voor een optimaal gebruik van de ruimte, waardoor efficiëntie en comfort hand in hand gaan. Laat ons jouw kantoor transformeren tot een productieve en aangename omgeving.

Bekijk referenties

Showroom
Presenteer jouw producten op een unieke manier met onze showroominrichting. Wij bieden gespecialiseerde diensten om een aantrekkelijke presentatie te creëren die indruk maakt op klanten.

Bekijk referenties

Balies
Geef jouw receptiegebied een professionele uitstraling met op maat gemaakte balies. Wij ontwerpen functionele en esthetische ontvangstpunten die de eerste indruk van jouw bedrijf verbeteren.

Vergaderruimte
Maak indruk met professioneel ontworpen vergaderruimtes. Onze oplossingen combineren functionaliteit met een verfijnde uitstraling, waardoor elke vergadering een succes wordt. Laat ons jouw vergaderruimtes transformeren tot inspirerende en efficiënte omgevingen waar ideeën tot leven komen.